Агитката на Локо към Коко: Напусни незабавно!

Феновете на черно-белите скочиха и на ДПС в декларация

Феновете на Локо (Пд) призоваха собственика на клуба Константин Динев да се оттегли незабавно. Това стана чрез декларация, разпространена до всички медии. В текста привържениците на черно-белите се обръщат и към ръководството на ДПС с призив да не намесват никога повече и по никакъв повод името на Локомотив.

Ето я цялата декларация, която Plovdivutre.bg публикува без редакторска намеса:

До ръководството на Локомотив Пловдив и в частност лицето Константин Динев:

На първо място заявяваме, че не заемаме по никакъв начин страна в отношенията между Вас и Вашите служители. Смятаме, че за да се изчисти изцяло името на Локомотив от политическата помия в Република България, Вие господин Динев трябва да напуснете клуба незабавно!

След вчерашното политическо уволнение на един от Вашите служители, Вие си позволихте да замесите и нас - привържениците на този велик отбор, в интриги, като чрез Вашата декларация хвърляте върху нас клевети, подронващи авторитета на нашата черно-бяла общност.

Феновете на Локомотив Пловдив НИКОГА не са били политически зависими! Ние сме граждани на България, които могат винаги свободно да изразяват своята позиция по законодопустимите начини. Именно Вашето вчерашно действие според нас е политическа поръчка.

Това, че Вие явно изразявате подкрепата си към ДПС, не означава, че ние споделяме Вашето мнение. Нашето търпение към Вас е безвъзвратно изчерпано!

Ако Вие си мислите, че докато уреждате мачове на любимия ни отбор в Испания, финансовата обстановка в България се е подобрила, жестоко се заблуждавате.

НАПУСНЕТЕ ЛОКОМОТИВ НЕЗАБАВНО!

До представителите на ДПС в град Пловдив:

Уважаеми господа от ДПС - объркали сте стадиона. Не се слагайте там, където не сте желани! Повече по никакъв начин не си позволявайте да намесвате нашето име с вашата политическа партия!

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив 

The Usual Suspects 
NUP 1995 
GMU 
ОТС