Тъжна история с куче за Сашо Кадиев

Померанът Джанго препика компютъра на актьора

В понеделник вечерта актьорът и водещ на предаването „Преди обед” по bTV Александър Кадиев влиза в стаята, в която се намира компютърът му, и застива. Сварва кучето си - померана Джанго, който е на 1,5 г., да пишка с вдигнат крак срещу стационарния му компютър.

"Затичах се към него, но докато стигна, беше вече късно. Свърши, усмихна ми се и си тръгна", разказва Кадиев възмутено. Той уточни, че любимецът му може и да пишка в жълто, но течността, която изтичала обратно навън от компютъра, била черна на цвят. Заедно с нея имало и мъртви насекоми, пише „24 часа”.

Актьорът веднага изключил захранването, разглобил машината и я почистил част по част. Два часа по-късно, убеден, че е изчистил цялата течност, той пуснал отново компютъра си. Оказало се обаче, че е забравил да забърше най-горното гнездо, в което се намира един от 6-те му харддиска.

"Вътре имах важни за мен и моя живот неща", обяснява синът на Катето Евро. Затова вчера вечерта занася компютъра на ремонт при приятел, който обещава да спаси данните от повредената памет.