Какво мислите за секс играчките?

Забавно и полезно допълнение в сексуалния живот...

Секс играчките могат да донесат разнообразие и много удоволствие на партньорите.
    Дилда -  дилда са секс играчки във форма на фалос. Могат да бъдат изработвани от най-различни материали. В древността са изработвани от камък, дърво и метал. Съвременните синтетични материали  дават възможност за изработката на дилда с реалистични форми и гъвкави и приятни материи за анално и вагинално стимулиране.

    Вибратори – вибратори са секс  играчки с фалическа или друга форма. Създавайки приятни вибрации, вибраторите причиняват сладострастни усещания.

    Анални и вагинални топчета – Секс играчките с форма на анални и вагинални топчета се използват за стимулиране на ерогенните зони. Броениците създават интересни усещания когато се вкарват постепенно или се издърпват бавно или пък рязко. Самостоятелните топчета, яйца и други може да са вибриращи или да се използват с друга цел.

    Помпички – има различни видове помпички стимулиращи ерогенните зони, чрез създаване на вакум.

    Сензорни стимулатори – С най-различни по вид секс играчки могат да се предизвикват разнообразни усещания на ерогенни или не ерогенни зони.

    Сензорни ограничители – това са разнообразни аксесоари, чрез които се ограничават някакви сетива – движение, слух, зрение, обоняние и т.н . Сензорните ограничители се прилагат с цел по-различна секс възбуда. Лишаването от някое от сетивата изостря другите сетива и усещания.

    Аксесоари за секс ролеви игри – това са реквизити и костюми за секс ролеви игри в еротичен театър за изживяване на нови, различни усещания.

    Фетиш секс играчки – разнообразни секс играчки от областта на фетиши, или така наречените БДСМ отношения.

Разбираеми са притесненията в интимните отношения, но човек трябва да намери начин да  реализира фантазиите си. Закупуването на секс играчки може да стане от онлайн секс шоп.