Апартамент в най-добрия комплекс на Диневи в топ 5 на луксозните имоти в България

Тузарското жилище се продава за 154 000 евро

Двустаен апартамент на първа линия в Свети Влас е сред най-луксозните имоти в страната, научи Burgasutre.bg. Жилището е само 58 кв. м., но се продава за сериозната сума от 154 000 евро.

Тузарският апартамент е част от единствения комплекс, разположен на самото яхтено пристанище, на което се снима хитовият сериал „Под прикритие”. Жилището е на четвъртия етаж и има директен изглед към гордостта на строителните предприемачи братя Диневи.

Самият имот се състои от хол с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, спалня и голяма тераса. Всички части на апартамента имат директна гледка към плажа, марината и стария град на Несебър. Мебелите са бутикови, обзавеждането е дело на водеща компания за интериорен дизайн.

Непосредствено до баровския комплекс е изграден голям паркинг. Той разполага още с басейни за възрастни и деца, модерен СПА център, фитнес зала, бутици, център за красота, интернет кафе, супермаркет, книжарница, открит амфитеатър и православна църква.

Апартаменът е отскоро на пазара, но според брокери няма да остане дълго за продан. Въпреки сравнително високата цена от близо 2 700 евро на кв. м., уникалната локация и лукс привличали супер богати купувачи, за които подобна сума не представлява проблем.