Жени Калканджиева говорела с мъртвите?

Жени Калканджиева говорела с мъртъвци и ни най-малко не се притеснявала от това, пише nauho.bg. В свое интервю, красавицата споделила, че е имала доста силна връзка с баща си, на когото е кръстен и синът й Жоро и, че често си общува с него.
"Аз от баща си ценни съвети съм получавала много. От него имам и много черти. Той беше много трудолюбив. Беше бохем - аз също обичам много живота, обичам забавленията, приятелите. Много ни свързва и музиката. Също и че не съм претенциозна, не гледам останалите от твърде високо", разказала тя.

Шестата по хубост в света споделила още, че рядко ходи на гробища, но често "разговоря" с починалия си баща: "При мен има една особеност аз не обичам да ходя с хората по разни Задушници, на гробищата. Примерно майка ми ходи на Задушница с брат ми, аз ходя винаги сама в някакъв съвсем отделен ден. Решавам, че искам да го направя отивам в църквата или на гробищата и на ум си "разговарям" с него. Разказвам му разни неща, хваля му се, оплаквам му се Комуникирам си по някакъв начин с неговата душа, сигурна съм, че е някъде там и съществува, и че всички наши близки по някакъв начин ни пазят, закрилят, насочват по един или друг начин, като ни вкарват мисли в главата".