Шест бели магии за влюбване! Ефектът е гарантиран!

Сол под леглото пази от изневери. Ефект от магията има до 14 дни, стига да е направена както трябва

От дълбока древност хората са разбрали, че заклинанието е най-прекият път до сърцето на любимия. В окултизма всяко действие, което цели някой да се влюби във вас, се нарича бяла магия. Днес най-практикуваната е тази на парите, която кара някои жени да обичат до гроб. Момичетата едва ли осъзнават, че слагането на червило, грим, изкусителен парфюм също е магически ритуал, който цели едно - да вземат акъла на някой клетник. Без да броим козметичните, в света има над 10 хиляди техники, които могат да ви осигурят на тепсия избраната половинка. Ние ви предлагаме шест от тях.

1. Муска с косъм
За да изпълните този ритуал, се нуждаете задължително от муска. Така се нарича косъм, нокът или любим предмет, носещ аурата на вашата Амурова жертва. Най-добре ще свърши работа кичур коса, около 5 см. Как ще се сдобиете с него си е ваша работа, но ви съветваме да не включвате в заверата личната й/му фризьорка. Освен това ви трябват кибрит, малка купичка, пет свещи и малко тютюн. Нареждате четири свещи по посоките на света. Палите ги с една клечка, повтаряйки гласно името на любимия човек. Трите му имена пък изписвате с главни букви върху листче, което трябва да поставите в дъното на купичката. Отгоре слагате косата и тютюна и леко разбърквате. Купичката се поставя в центъра на огнения квадрат. Тогава се запалва и последната свещ, а подир това и муската в купичката. Петата свещ се навежда така, че восъкът да започне да пада в съдчето. Ако успеете да изгасите пламъка с течащия восък, сте изпълнили магията успешно. Внимавайте, защото, ако продължи да гори, същият този човек ще ви намрази.
2. Солени сънища
Тази психотронична техника е по-скоро за хора, които искат да задържат партньора до себе си. Ако ви измъчва подозрение, че той може да си намери друга, а вие да прекарате Свети Валентин като една от отчаяните съпруги - тази рецепта е само за вас. Докато мъжът спи, обиколете семейното ложе, ръсейки сол по посока на часовниковата стрелка, внимавайки да не го събудите, докато изричате молитвата: "Както аз, рабинята Божия (името ви), без сол не мога нито да живея, нито да бъда, и както на мен, рабинята Божия (името ви), без сол ми е безвкусно и неприятно, така и рабът Божий (името му) да не може без рабинята Божия (името ви) нито да живее, нито да бъде и животът му без рабинята Божия (името ви) да му е немил и неприятен. Бъдете, думи мои, крепки и лепкави, по-крепки от камъка и по-лепкави от восъка. Амин!"
Разсипаната по пода сол трябва да остане там три дни и три нощи. След това яхвайте метлата и я съберете внимателно в лопатка и я закопайте в земя далече от дома си. Въпреки че при описанието ритуалът се извършва от домакинята, той действа и от мъж за жена.
3. Торбичка за принцове
С третия метод момиче може да се сдобие накуп със седем принца. Трябва й само торбичка от розов плат с размери 6x12 см. На едната страна избродирайте своите инициали, а от другата - сърце. Използването на червени копринени конци е задължително!  От днес в продължение на 3 до 8 дни всяка вечер излизайте преди закуска, вземайте от пазара по един орех и го слагайте в торбичката. Осем дни - 8 ореха. Първият сте вие, а останалите са вашите кавалери. Всяка нощ торбичката се слага под възглавницата, а през деня трябва да се носи някъде по-близо до сърцето.
4. Кукли във фурната
Започвайки описанието на четвъртата магия, ще направим уговорката, че и тя, както всички дотук, действа безотказно само ако посветите чувства, мисли и действия в постигането на своята цел. Безрезервно. Съмнението, че може да не се получи, ви отдалечава от любимия. Така, заредете се с оптимизъм, въображение и с готварска книга (за мъжете) и замесете обикновено тесто за питка с брашно, сода и вода. Наръсете я отгоре с прах от стрит босилек и я оставете за 10 минути на перваза. След това оформете две фигурки - мъжка и женска. Сплетете ръцете им и ги изпечете. Преди фурната обаче не забравяйте да наречете едната кукла на вашето име, а втората - на любимото същество.
5. Зърната на тръпката
Следващата магия е свързана с водата и за нейна родина се смята древна Елада. Всъщност почти всички любовни ритуали в средиземноморската култура са свързани с приемането на вана. Ако мечтаете да омагьосате избраника си, залейте свежи листа от магданоз с литър вода и ги оставете на хладно и тъмно място. След седмица добавете в бутилката две лъжички мед, а следващата събота излейте течността във ваната и потопете в нея главата си между 5 и 8 пъти, като произнасяте: "Велика Прамайко Вода, нека в живота ми дойде любовта". Накрая може да подсилите ефекта, като поръсите дрехите си с вода, кипнала с мандрагора. Силата на това растение е била известна още на египетските фараони. Арабите пък наричат зърната на мандрагората "ябълки на любовта" заради еротичните сънища, които предизвикват.
6. Пипер & роза
Ястие с горчица, канела или индийско орехче разпалва страстта. Загрейте на котлона литър изворна вода, добавете една щипка кайенски пипер и 10 листенца от червена роза. След това още два пъти подгрейте розовата вода на бавен огън, но не позволявайте тя да заври. Получената отвара разредете с хубаво червено вино в съотношение едно към едно и охладете. Когато дамата или кавалерът започне да пие, мислено си кажете: "Както виното червено потече в жилите ти, така и любовта да закипи!"

Трябва да знаете, че бялата магия не се прави за отмъщение и нещастие. Вие трябва да сте абсолютно сигурни в обекта на чувствата ви и не трябва да го изоставяте, когато започне да изпитва истинска и искрена любов към вас. Защото тогава ви очаква наказание!