Арнолд си показа... танка (ВИДЕО)

Шварценегер, който има опит като танкист от младежките си години, демонстрира какви разнообразни неща е в състояние да размаже мощната бойна машина

 Екшън звездата напоследък води кампания в полза на програмата за извънкласни занимания на социалнослаби ученици After-School All-Stars, която функционира вече над 20 години. Ако направите дарение за инициативата чрез http://www.omaze.com/Arnold, имате възможност да спечелите и повече индивидуално време с Шварценегер, който ще прекара с вас и ваш приятел цял следобед. Ще пушите пури и дори ще ви повози в своя танк - същия модел, с който служил в австрийската армия като 18-годишен, а през 1992-ра купил и докарал в Щатите, пише bulevard.bg.

 Два дни преди да изтече крайният срок (този петък), Арнолд вдигна мизата и обеща да размазвате различни неща с бойната машина. В демонстрационния клип под гъсеничните колела минават таксиметров автомобил, пиано, диван, фитнес уред, торти за всичките му рождени дни досега (66 на брой!), цял топ опаковъчно фолио с въздушни мехурчета и дори копие от филма "Момиче за милиони" - защото го разплакал, а той по принцип не плаче! Финалът е с плейъра на "Майкрософт" Zune, за който Арни дори не беше чувал?

 Видеото е гарнирано с кадри от най-култовите му филми като "Терминатор", "Конан Варварина" и дори "Джуниър". Впрочем към въздушните мехурчета има и по-ефектен подход - разстелени като червен килим, както го правеше с валяка таткото на Малкъм в епизод 4 от четвъртия сезон на сериала.