Феновете в шок! Спират "Под прикритие"!

Вълната „Под прикритие”, която преди време завладя българската публика и която продължава да залива всичко по пътя си и днес, е на път да се разбие в брега... и да си остане там. В мрежата се появи новина, която сериозно притесни феновете на сериала – спират „Под прикритие”, заради прекалено неподходящи сцени, пише dama.bg.

Вярно е, че сериалът "леко прелива" от наркотици, секс, насилие и неприлични думи, но може би точно те бяха едно от нещата, които предизвикаха огромния зрителски интерес. Напоследък обаче се твърди, че точно тези сцени са отблъснали голяма част от феновете. Шефката на БНТ, Вяра Анкова, както и доста други хора били шокирани от неприличните кадри, заради които това може да бъде последния сезон на сериала. Така или иначе последни 4-5 серии трябва да бъдат излъчени, но предишния епизод буквално шокирал всички, заради кадрите с Куката и попфолк певицата Емануела.Те пушили кокаин от станиол, а след това опитал да я изнасили, като изсипал наркотика върху лицето й. Според медиите това предизвикало огромно възмущение у зрителните.
 
Това не е единственото подобно оплакване. Преди време шоуменът Слави Трифонов също се обънал срещу сериала и искал да му бъде наложена финансова санкция. От СЕМ обаче просто препоръчаха БНТ да сменят часа на излъчване с по-късен.
 Според Мариян Вълев – Куката, няма да бъде сложен край на сериала. Актьорът, от своя страна, мислил дори да направи свое продължение на „Под прикритие”, но под друго заглавие.
 
Надяваме се това да е само слух, но така или иначе всичко тепърва ще се решава и реализира.