Международни лауреати на сцената на "Големите надежди"

Чаровната Жана Бергендорф – победител във втория сезон на X Factor, лично ще вдъхне кураж на талантливите малчугани

Финалисти от детската „Евровизия“ и “Сан Ремо Джуниър”, призьори от музикални фестивали в Люксембург, Малта, Унгария и дори Казахстан са сред новите десет таланта, които ще завладеят сцената на „Големите надежди“ утре, 19 март, 20.00 ч. по Нова.

 Вторият концерт на шоуто ще ни срещне с още интересни детски истории – почитател на Леонардо да Винчи, колекционер на камъни, носителка на Гран При от конкурси за музика, танци и красота и истински малък полиглот, владеещ английски, немски, френски и… мандарин. Десетте претенденти за слава ще защитят честта на градове като Русе, Разград, Стара Загора, Козлодуй, Бургас и София. Сред тях е малчуган, класирал се сред челните места на детския песенен конкурс „Евровизия“. Малкият певец обича да си акомпанира сам на китара и пиано и е страстен почитател на лова и риболова. С впечатляваща за невръстните си години артистична кариера и многобройни участия в конкурси в страната и чужбина, се откроява друг даровит участник, който мечтае да стане по-известен дори от Леонардо да Винчи.

 Финалистка в „Сан Ремо Джуниър“ и носителка на редица първи места в международни певчески надпревари, също ще бъде сред големите надежди във втория епизод на предаването. На сцената ще блесне и друга дама, която още на годинка впечатлила с безупречно изпълнение на „Мила моя мамо“. Хвали се, че може да пее на цели три езика – английски, испански и турски. Сред малките таланти ще видим и колекционер на камъни и носител на няколко първи награди от конкурси по рисуване и пиано.

 Жана Бергендорф, победител във втория сезон на X Factor, лично ще подкрепи и вдъхне кураж на участниците във втория концерт на живо на „Големите надежди“. Какви съвети ще даде на гласовитите малчугани и кои ще бъдат следващите пет от тях, които ще се класират за четвъртфинал, ще видим във втория епизод на шоуто по Нова, 20.00 часа.