Пукна сезонът на паяците!

Само за година паякът отнесе 28 957 автомобила от градинки и зелени площи, а в общинската хазна влязоха близо 2 млн. лв.

Дойде времето и за въвеждането на ред в паркирането извън платените зони в столицата. Според служители на Центъра за градска мобилност софиянци вече бягат, за да си платят само за скоба, за да не им вдигне паяк колата и да си спестят якото плащане.

Оказва се, че заради двойно по-солените цени, които въведе Столична община преди година, репатраците почти нямат работа в центъра, пише "Монитор". В момента те хапят едва по 10 коли дневно в синя и зелена зона. Но работа веднага им се намери - да въдворяват ред в кварталите. Сега шофьорите оставят безконтролно колите си където им падне - на тротоара, в градинката и дори на места за инвалиди.

Българинът е доказал, а и продължава да доказва своята изобретателност, когато трябва да мине метър от правилата. Така само за година паякът отнесе 28 957 автомобила от градинки и зелени площи. А в общинската хазна влязоха близо 2 млн. лв. Сумата може да охлади страстите и желанието за мъст да изчезне, защото на всички е ясно, че българинът най не обича да му бъркат в джоба. Пък било и защото е виновен.