Акага се завръщат със 100% FUNK

Новият сингъл е с участието на Майкъл Флеминг - Lexus

 

Година след последния им сингъл, Акага се завръщат, за да промотират новия си проект съвместно с Майкъл Флеминг - Lexus. Песента се казва “100% FUNK” и ще бъде представена заедно с видеото на 27-ми март в Sofia Live Club. Вратите отварят в 21:00 ч., а билети могат да се закупят от мрежата на Eventim.

Акага са винаги актуални и иновативни, в крак с времето и с неподправен новаторски стил. След хитовете им с изпълнители като Дичо, Спенс и Графа, музикантите се колаборират с нашумелия Michael Fleming за новото им свежо купонджийско парче “100% FUNK”.

Lexus става популярен в България като вокалист на Tri-O-Five, но още по-разпознаваем за публиката го прави Монте Мюзик с ултимативния хит “Башмайсторска”, където той е съавтор и вокалист. Последният хит с участието на Lexus е „Корпус за бързо реагиране“, дует с Били Хлапето и част от саундтрака на едноименния филм.

Акага и Michael Fleming залагат на фънки звученето, като музиката на новия им сингъл е написана от Графа, Акага и Lexus, текстът е на Краси Куртев и Lexus, а зад камерата на видеото застава Васил Стефанов. Парти парчето със сигурност ще очарова феновете на групата и ще утвърди всестранния обсег на Монте Мюзик в различните стилове на модерната българска музика.