Разкритие: Гейовете в Бургас с тайно сборище

Луксозен клуб на пъпа на града събира „обратните”

Гейовете в Бургас си имат топло местенце за срещи и флиртове в центъра на града, научи burgas.utre.bg. Мъжагите с обратна ориентация се събират на чашка в скатано заведение до хотел „България”. То се намира на улица „Лермонтов” и официално се води частен клуб.

Заведението носи името на екзотично влечуго, което има способността да променя окраската си. Ще се въздържим да публикуваме името на бара за мъже с обратна ориентация, за да небъдем обвинени в ксенофобия или пък в скрита реклама. Заведението е тотална новост, но вече е хит сред хомосексуалистите. В него често гостуват мъжки балети и травестити, които забавляват подбраната клиентела. В сайта на клуба пък има специален многоезичен форум за запознанства между мъже. 

Подобен тип заведение е събитие за Бургас. За разлика от София, Варна и Пловдив, тук никога не е имало истински гей-бар. В началото на 90-те години за първи и последен път отвори врати нощен бар с името „Спартакус”. Той се помещаваше в грозен коптор в покрайнините на ромския квартал „Комлука” и издържа само един сезон, след което безславно хлопна кепенци. Сега, точно 20 години по-късно хората с ориентация „гей” отново си извоюваха обществено място, където да се срещат на чашка, да флиртуват и да бъдат себе си!