Секс във вода?

Приятно, сложно, но дали е и здравословно?

Първо трябва да се отбележи, че водата поема част от теглото на тялото и позволява да пробвате пози, които са неудобни и трудоемки в леглото. При това атмосферата разпалва страстта до краен предел.

Но сексът във вода си има и своите минуси. Сред тях са рискът да простудите половите си органи и да развиете инфекция. Освен това естествената смазка бързо се измива от водата, а водата не става за лубрикант. Ще трябва да си купите от аптеката изкуствен.

Когато се замислите за секс, думите мокро, хлъзгаво и горещо се настаняват във вашето съзнание, особено, когато става дума за това да правите секс във водата.

Все пак, водният секс не е толкова лесен за изпълнение като скачането в басейна или плуването в него. Той е опасен поради много причини. Да правиш секс под водата, или "подводен" секс, просто не е добра идея, особено за жените. Докато правите секс във водата, преживяването наистина е доста забавно, но все пак се замислете за безопасния секс.

За нещастие, ако смятате да използвате презерватив, трябва да знаете, че водата и презервативите не вървят ръка за ръка. Горещата вода и химикалите(като хлора) най-вероятно засягат издръжливостта на презерватива, така че не разчитайте на този вид защита. Другият проблем е голямата вероятност презервативът да се изхлузи. Това може да се окаже не само изнервящо...

Водата измива единствено естественото овлажняване от тялото на жената, което може да доведе до не толкова приятен секс. Най-добре е да използвате силиконов лубрикант, който не се измива от водата и ще направи проникването много по-комфортно и за двамата партньори.