Как да разбера ТОЙ изневерява ли ми

Ето някои от признаците

Колкото и добър лъжец и актьор да е той, стига да сте наблюдателни, лесно можете да го хванете в изневяра. Но не бъдете импулсивни, подгонвайки го с точилката... Не винаги признаците за изневяра, наистина означават, че той ви изневерява.

Има жени, които живеят във вечния стрес, че половинката им изневерява. А тази параноя и обикновено безпричинни притеснения се дължат на ниско самочувствие и липса на доверие в партньора. Постоянните подозрения и обвинения обаче отблъскват мъжа до вас, който иначе ви е верен и ви обича. Така че, преди да се развихрите, трябва да имате солидно основание да го направите, защото в противен случай ще изгубите доверието му във вас, с което ще се появят и много пукнатини във връзката ви.

И така... Кои са признаците, че той ви изневерява? А, за да сте сигурни в неговата изневяра, трябва са налице поне 3 от признаците, пише zajenata.bg.

Интересът към вас в интимно отношение рязко намалява. А е известно колко важен е сексът за мъжете! Не успявате да привлечете вниманието му, макар и да влагате различни хитрини за съблазняване. Но, имайте едно наум, че всичко това може да е резултат от умора, стрес, здравословен проблем и др.

А в редките случаи, когато правите секс, той се държи по различен начин, прилага нови техники, пози, а вие добре познавате репертоара му, който е все един и същ от години насам.

Твърде често остава до късно на работа. Това, разбира се, може да е заради твърде много работа, крайни срокове и отвратителен шеф. Но може да е и сигурен признак, че половинката ви изневерява.

Подозрително потаен е... Много по-често говори по телефона и то на терасата или в другата стая, притеснявайки се от присъствието ви, не желае да пипате телефона и компютъра му, сменил е всичките си пароли, които преди това лично ви е доверил...

Прекалено внимание. Кога за последно ви е подарявал нещо или ви е носил цветя? А от известно време насам това се случва все по-често. Той просто цели да замаскира изневярата си и да предотврати евентуалните ви подозрения с прекомерно внимание и криворазбрана любов.

Грижи се повече от обикновено за външния си вид и фигурата си. Това може да се дължи на смяна на работата и съответно нов дрескод или просто на изневяра и стремеж да се представи в пълния си блясък на поредната среща. И значително по-малка е вероятността да се кипри заради вас, още повече, че отдавна не сте получавали от него покана за вечеря, кино и като цяло излизане навън.

Безразличие . Не само към вас, но и към всичко у дома. Вече не намира смисъл да спори с вас, не му правят впечатление дразнещите ви навици, не ви държи сметка защо отивате на работа с толкова къса пола и прочие.

Говори и споделя все по-малко с вас. А съвсем доскоро вие сте били най-близкият му човек, на който е казвал всичко.

Изведнъж започва да го дразни всичко във вас – какво говорите, какво правите, как изглеждате. А тайната причина за това е, че ви сравнява с любовницата си.