Намушкалата поляка проституирала още преди да стане пълнолетна

Петя Райчева била манипулирана да участва в брутални сексуални извращения

Петя Райчева, която преди две седмици наръга 7 пъти с нож полски гражданин, започнала да проституира още преди да навърши пълнолетие, научи Burgasutre.bg от добре информирани източници. Бургазлийката била въвлечена в трафик на хора преди 4 години, когато е едва на 17. Сводниците дори манипулирали психично болното момиче да участва в брутални сексуални извращения, свързани с физиологични нужди.

Петя имала изключително нещастна съдба. Младата жена останала съвсем сама, след като баща й заминал да работи в чужбина, а в последствие изчезнал. Майка й, която също имала психични отклонения, пък умряла от свръхдоза. Самата Петя залитнала към наркотиците още от ранна детска възраст.

Припомняме, че в момента Райчева е съдена за опит за убийство, тъй като на 17 март в хотелска стая в Бургас намушка 7 пъти полски работник. По нейните думи тя се виждала от няколко месеца с чужденеца и двамата имали връзка. Според запознати обаче по-вероятно е той да си е плащал за сексуалните услуги. Райчева е била разпитвана и по досъдебното производство срещу Станка Бодурова, по-известна в Бургас като мадам Станка.

Полският гражданин се притеснявал от разкритията по делото, тъй като в родината си имал жена и три деца. Той отпрашил за Полша веднага след изписването си от болницата.

Преди броени дни Апелативният съд остави за постоянно в ареста Райчева. Съдът прецени, че има опасност тя да се укрие. Петя дори планирала да смени самоличността си. Ако бъде призната за виновна, я грози присъда от 10 до 20 години.