Петър Колев поздрави "Берое" с успеха

"Като поведение играчите и основно чужденците, днес бяха под всякаква критика" смята треньорът

Треньорът на Черноморец Петър Колев поздрави съперниците от Берое за спортсменската игра в двубоя с Черноморец, загубен от "акулите" с 3:0.

„Първо искам да поздравя отбора на Берое за добрата игра в този мач, победата и за това, че във всички мачове от втората седмица играят честно и коректно - каза помпощникът на Херо. Ние започнахме изключително лошо мача. Нагласата, която имахме за началните минути и агресивната игра, не се получиха. Когато в 19-та минута губиш с 2:0, оттам нататък става много трудно. Като поведение на играчите, основно чужденците днес бяха под всякаква критика. Може би вече не мислят, че ще останат в отбора и не полагат необходимите усилия, за да се получат нещата. Изключително слаба игра по фланговете през първото полувреме, както и на централния ни защитник, който допусна груби грешки. Второто полувреме се получи открит мач с доста атаки към двете врати, но приличаше повече на контрола“, коментира след края на двубоя помощник треньора на Черноморец-Бургас Петър Колев.

След загубата от старозагорци, Черноморец пропусна възможността да се доближи до преките си съперници за оставане в групата Славия и Локомотив София, които днес играят помежду си.