Нефтохимик с първа тренировка след боя над Любимец

След изтърпяно наказание от един мач в отбора се връща Емануил Манев

Отборът на Нефтохимик днес ще направи първа тренировка след победата над Любимец с 3:1 в неделя. Във времето, когато отборът не тренираше, теренът в Долно Езерово бе полят и валиран и днес се очаква да е в добро състояние за провеждане на нормална тренировка от играчите.

Само преди дни един от най-опитните футболисти на отбора Любчо Божинов сподели, че ситуацията в отбора е много тежка. Той призна, че ако завали дъжд, отборът няма къде да тренира и според думите на играча се превръща в отбор по футзал, поради това че води подготовката си на маломерни игрища.

Сега хубавото време позволява да се тренира на базата, която се използва и от много други отбори  в общината. През цялата седмица са планирани тренировки именно там, за да може отборът да води пълноценни занимания.

В Нефтохимик няма футболисти със сериозни оплаквания след мача с Любимец. След изтърпяно наказание в отбора се връща Емануил Манев, който използва това отсъствие за пълното си възстановяване от контузията, която го извади за близо месец от игра.

До петък са предвидени общо четири тренировки, след което отборът заминава за Гоце Делчев, където ще срещне местния Пирин. Двубоят е в събота от 17 часа на стадиона в Гоце Делчев. Освободени от психологическото натоварване, футболистите на Златко Янков ще търсят поредна победа, която би ги изравнила с домакините във временното класиране.