"Звездичка" прави спортен празник

След по-малко от месец започва традиционното пролетно издание на "Мини шампионска лига" за детските градини и училищата

Детската футболна школа "Звездичка" ще направи тази събота пореден спортен празник в Морската градина. Първата част от него ще е крос между два бургаски символа Летния театър и Пантеона, а началото е в 11 часа. Състезанието е за възпитаници на "Звездичка" и деца от Домовете от семеен тип в региона. Първите десет малчугана, които прекосят финала, автоматично се класират за втората и заключителна част от надпреварата- изпълнения на дузпи.

Вратар ще е талисмана на клуба - Звездичко. Победителят ще заслужи карта за безплатни тренировки в залата на детската школа. Там наравно с останалите, той ще учи тънкостите на любимия си спорт от треньорите на ДФК "Звездичка". Всички останали участници в спортния празник тази събота, също ще получат подаръци от Звездичко.
След по-малко от месец започва традиционното пролетно издание на "Мини шампионска лига" за детските градини и училищата. То се чака с интерес от "звездичките", които трупаха знания и умения през студените месеци, във физкултурните салони.