На 4 април Казанлък очаква посланика на Кралство Норвегия

На 6 април пристига делегация от цяла Русия

На 4 април 2014 г.(петък) по покана на кмета на община Казанлък Галина Стоянова се очаква да пристигне на посещение в града на розите Н.Пр. г-жа Гюру Катарина Викьор, посланик на Кралство Норвегия в Република България. Предвидена е среща с кмета на община Казанлък, председателя на Общинския съвет Николай Златанов, заместник-кметовете и главния архитект на общината. 

След работната среща Н.Пр. г-жа Гюру Катарина Викьор ще посети исторически и културни забележителности на територията на община Казанлък. От 16.30 часа в ресторант „Палас“ Нейно Превъзходителство посланикът на Норвегия у нас ще даде пресконференция за медиите.

На 6 април в Казанлък руска делегация, съставена от кметове и ръководители на райони, градове и населени места в Русия, както и директорът на Центъра на промишлеността на Република България в Москва, ще посети Казанлък. Делегацията ще  вземе участие в Българо-руския бизнес форум, организиран на 7 април в София. 

Предвидена е среща с кмета на община Казанлък Галина Стоянова, зам.-председателя на Общинския съвет Нено Влайков и представители на местния бизнес. От 11.00 часа руската делегация ще даде брифинг за медиите.