Ще вземат ли смърфовете първи точки днес?

Черно-белите се хвърлят срещу шампиона Лудогорлец от 16,15 часа на Лаута

Лудогорец ще опита да направи нова стъпка към титлата в "А" група днес в гостуването си на Локомотив (Пловдив). "Орлите" се изправят срещу тим от Града на тепетата във втори пореден кръг.

Преди седмица Ботев донякъде обърка сметките на шампионите като стигна до равенство 1:1 на "Лудогорец Арена". Въпреки това лудогорци продължават да са еднолично начело в класирането с комфортна преднина от 7 точки пред преследвачите си и несъмнено ще се опитат да я увеличат.

В същото време Локо (Пд) няма спечелена точка от началото на плейофите в първата 7-ца. Черно-белите паднаха последователно срещу Ботев, Левски и Черно море.

Със сигурност в състава на смърфовете ще има една промяна. На терена ще се завърне Аласан Н’Дайе, който вече изтърпя наказанието си от 3 мача. Той ще замени контузения Хамед Намуши, който пък логично отпадна от групата.

Ето вероятните състави на двата тима:

Локо (Пд): Господинов, Тодоров, Тунчев, Асен Георгиев, Диего,  Илиадис, Н'Дайе, Делев, Тижани Белаид, Лазаров, Камбуров.

Лудогорец: Вл. Стоянов, Кейсара, Моци, Ал. Александров, Й. Минев, Ешпиньо, Ернандес, Абало, Мисиджан, Марселиньо, Кишада