Бареков се изложи в Пловдив! 200 души на протеста, той видя хиляди (ВИДЕО и СНИМКИ)

Деца и младежи строени на митинга

Рехав протест спретна Николай Бареков в Пловдив. Не повече от 200-300 души подкрепиха политика на митинга пред сградата на община Пловдив. От времето на Жан Виденов площадът не се е пълнил толкова, тук има хиляда души, видя лидерът на "България без цензура".

В демонстрацията срещу кмета Иван Тотев бяха извадени деца и непълнолетни, които не знаеха защо са тук. Вие показвате, че Пловдив има достойни хора, се чу от трибуната. Бареков изказа опасение за младежката европодкрепа. Казват ми, че на 25 май на абитуриентските балове ще се напият и няма да гласуват. Моля, бдете! Победа!, надъха ги политикът.

Облечени с фланелки, щамповани  с лика на Бареков, невръстни се разхождаха из площада. Пиари раздаваха агитационни материали и знамена на 4-5 годишни деца. Случайни минувачи коментираха, че Бареков "пак е докарал детската градина да протестира".

Митингът в Пловдив бе срещу политиката на Иван Тотев. Да слушаш майка си, когато си на 50 години не е добре, заяви от сцената партньорът на Бареков от ВМРО Ангел Джамбазки. Сигурно войводата никога не е виждал 38-годишния кмет. Тотев управлява чрез майка си, която има партизанското име Роза Тотева, допълни Бареков. В капана на популизма падна и Росен Петров, пристигнал от столицата да говори срещу пловдивската власт. Тотев е глупав некадърник от ГЕРБ. Вашият кмет не подбира от нищо, включително и от това да краде, заяви доскорошният журналист. И предизвика възгласите на непълнолетни: "Оставка".

Общински съветници от БСП ще печатат бюлетините за изборите, заяви Бареков. Не посочи имена и данни. 500 хиляди българи ще бъдат купени на евроизборите, знаел политикът. И извади торбата с обещанията. Искам пловдивчани да имат работа, пенсионерите по-високи пенсии, всяка майка за второ дете да взима по 350 лева, а за всеки малчуган – таблет, каза Бареков. Откъде ще дойдат милионите за светлото бъдеще не бе извикано.