Гала излиза на сцената на „Големите надежди“

13-годишният Радко Петков, финалист от шоуто, пя на концерт на Веселин Маринов

Гала излиза на сцената на „Големите надежди” утре, 20.00 ч. по Нова. Не чаровната водеща обаче, а 9-годишна нейна съименичка, чиято майка се оказва толкова верен фен на „На кафе”, че когато на бял свят се появява дъщеря й, избира за нея именно името на любимата си водеща.

 Вместо към телевизията обаче малката дама се насочва към музиката, и то още, когато е само на 5 години. Днес тя има зад гърба си множество първи награди от национални и международни конкурси, а утре й предстои да покори и сцената на „Големите надежди”. Петият концерт на шоуто ще ни срещне и с още нови таланти – дамско трио, сформирано след участие в телевизионен сутрешен блок, потомствена балерина, предпочела микрофона пред танците, както и малък рапър, открил хип-хоп заложбите си благодарение на Ангел и Моисей.

 След сериозното признание от ЮНЕСКО, което получиха две от големите надежди в шоуто – Ерика Адамс и Габриела Йорданова, не закъсня и безспорният успех на още един талант – 13-годишният Радко Петков от Троян, който изпълни Ain’t n’ sunshine в първия концерт на предаването. Още тогава Веселин Маринов се впечатли от представянето му и напълно сериозно го покани да участва в предстоящия му концерт в Троян. Казана дума – изпълнено обещание – миналата седмица малкият талант участва в концерт на любимия певец на цяла България и изпя емблематичната песен „Да се събудиш до мен“. „За мен беше неописуемо изживяване и огромна чест да съм на една сцена с такъв изпълнител като Веселин Маринов“, развълнувано сподели малчуганът.

 Кои ще са следващите пет надежди, които ще се класират за четвъртфиналите на предаването и дали ще успеят да разплачат отново журито и публиката с въздействащите си изпълнения, предстои да разберем утре вечер в петия епизод на „Големите надежди“ по Нова.