Наталия Кобилкина ни учи как да правим пари

Сексоложката ще издаде тайната на изобилието

Изобилието е нещо, което е много желано от повечето от нас. Забелязвате ли, че има хора, които работят страшно много, но въпреки всичко не печелят толкова, колкото им се иска? А има хора, при които парите идват с лекота? 
Каква е тайната на изобилието? Как да привличаме пари в живота си? Защо банкнотите толкова лесно изчезват и как да се научим да ги задържаме? На всички тези въпроси ще ни отговори сексоложката Наталия Кобилкина на 14 април /понеделник/ в хотел "Лайпциг" Пловдив.
Тренингът е подходящ за хората, които са готови да направят квантов скок в своето съзнание и да излезнат на ново ниво - на изобилието, за тези, които желаятда бъдат богати и успели, както и за тези, които искат да научат да изграждат щастливи отношения с парите.
Програма включва:
1. Личен анализ – как  аз отблъсквам парите в живота си?
2. Техники за привличане на пари
3. Как мислят бедните и как богатите хора – къде сте вие?
4. Препрограмиране на съзнанието – ще стартираме програма на богатството
5. Как да мотивираме себе си и да преборим вътрешния си самосаботаж?
Внимание! "Груповата енергия помага да направим квантов скок, което няма как да направите сами. Така че ще завихрим потока на енергията на парите. Моля, да си вземете някакви пари в кеш със себе си – ще ги зареждаме, ще играем с тях и ще променяме отношението си към тях.", подканва Наталия.
Заповядайте, на 14 април от 19:00 часа в хотел "Лайпциг", за да разберете тайните за привличане на изобилие. Цената на урока е 50 лева, а за семейните двойки - 80.
За предварително записване потърсете Росица Георгиева - 0878 411 4060878 411 406, rossi_pz@abv.bg;