Отвлякоха детето на поморийския лихвар Веско Германеца?

9 годишната Александра е изчезнала снощи след училище

9-годишната дъщеря на поморийския лихвар Веселин Тодоров – Германеца е изчезнала снощи. Родителите са в паника и смятат, че е отвлечена. Детето е изчезнало безследно докато вървяло по пътя от училище към дома си в кв. „Свобода”.

То се е прибирало по светло, а маршрута е оживен. Малката Александра е ученичка в трети клас на местното СОУ „Иван Вазов”. Майката и бащата са подали сигнал в полицията, след като детето закъсняло необичайно дълго. Проверени са домовете на приятелките и роднините й, дали Александра не е решила да остане в някого от тях. Снощи момиченцето не се е прибрало. Полиция еблокирала Поморие и проверява всички автомобили, които влизат и излизат от града. Щателно се преглеждат багажниците. До момента от полицията няма официална информация дали детето наистина е отвлечено. Семейството на Александра е много богата. Бащата Веселин Тодоров е в бизнеса с недвижими имоти. Занимава се и с лихварство. Преди няколко години той бе арестуван заедно със свой съдружник заради лихварската си дейност.

Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания – трошене на зъби и дране с кука, стана ясно по време на съдебните заседания тогава.

Очаквайте подробности!