Ужас! Лихвари пребиха почти до смърт жена в Сливен

Пострадалата бере душа, има опасност за живота й

41-годишна жена от Сливен е с опасност за живота след нанесен побой, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен. Вчера около 5.00 часа в дежурната част на ОД на МВР-Сливен е получен сигнал, че са забелязани няколко души да бият жена на ул.”Стефан Егаров” в града.

На място е изпратен полицейски екип, който е установил жена в безпомощно състояние, с множество травми по главата и тялото. Пострадалата е на 41 години от град Сливен. Откарана е в областната болница в тежко състояние с опасност за живота. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен и е образувано досъдебно производство.

След предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия, няколко часа по-късно, полицейските служители установяват и задържат извършителите. Те за двама мъже и една жена.

Мъжете са 38-годишният П.М., 33-годишният Я.М. и 37-годишната М.М, и тримата от Сливен. Двамата мъже са осъждани за лихварство, като 33-годишният Я.М. има присъди за кражби и използване на фалшиви документи. На задържаните са наложени мерки за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа.