Нефтохимик с нов спонсор

Сумата не е голяма, но ще ни позволи да завършим спокойно сезона и да посрещнем нуждите си - заяви ИД на нафтата Костадин Джамбазов

Пристанище Бургас" се включва в издръжката на Нефтохимик, който се намира на последно място в А група и е сигурен изпадащ.

Договорът е за партньорство за срок от една година, но идва във важен за клуба момент, доволен е изпълнителният директор на шейховете Костадин Джамбазов. "Параметрите по този договор бяха уточнени преди два дни и снощи подписахме споразумението. Сумата не е голяма, но ще ни позволи да завършим спокойно сезона и да посрещнем нуждите си, заяви Джамбазов.

"Искам специално да благодаря на изпълнителния директор на Пристанище-Бургас Николай Тишев, който ни подаде ръка в този тежък момент. Още тази неделя нашият отбор ще сложи на екипите си логото на новия ни финансов партньор, каза още Джамбазов. Същото се отнася и за всички отбори в школата на клуба, които също ще носят знака на Порта на екипите си. Средствата ще бъдат разпределени за непосредствените разходи, за организиране на пътуванията и за наема на стадиона в Несебър, където в момента Нефтохимик домакинства. В 33-ия кръг на първенството шейховете са домакини на Берое.

Джамбазов допълни, че ще продължи тенденцията от клуба да се дава шанс на местни млади момчета, които срещу минимални разходи евентуално да вкарат пари в касата с трансфери.