Деньо Павлов развя байряка и в Москва

Един от „инициаторите” на проведените през пролетта на миналата година протести в Добрич за сваляне на правителството Деньо Павлов се появи на митинг в Москва. От десетки снимки във фейсбук отразяващи митинга «От референдум в Крим — към референдум в Русия», проведен на 30 март т.г в руската столица се вижда активното участие на небезизвестния добричлия. Деньо Павлов е взел участие в митинга, като представител на Гражданска инициатива "България подкрепя политиката на Русия" от България.

Примомняме, че през пролетта на миналата година той бе начело на протестите като представител на  "Гражданска инициатива за обществен контрол - Добрич". Той развя руското знаме демонстративно и на Националния празник на България 3-ти март. Появяваше се и на протести в София.

Деньо Павлов и Пепа Рашева бяха в състава на 13-членната делегация, която посети Сирия. Общественото внимание беше привлечено, след твърдението, че един от нейните членове,  депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов, е изразил подкрепа за режима на Башар Асад.

Павлов не веднъж е споменавал пред медиите, че е безработен, но не дава отговор на въпроса от къде се издържа и с какви средства организираше протестите и пътуванията си. Отговорът на въпроса вече всеки разумен гражданин може да разбере.