Коко Динев сияе от щастие заради бременната Емилия?

Бизнесменът иска още едно дете

Голяма радост е озарила живота на Коко Динев. От известно време бизнесменът просто сияел, разкриват негови близки. Той не можел да сдържи щастието в живота си и черпел всички наред по заведения, пише Kliuki.bg. Мнозина вече се питат каква е причината, а слуховете твърдят, че щастието на Коко е свързано с половинката му Емилия.

Новината за втората бременност на фолк дивата обиколи всички медии през последните дни, след като тя се появи видимо напълняла в „Шоуто на Слави“. Коремчето на хубавицата просто не можеше да бъде скрито и оттам тръгнаха спекулациите за нейната бременност.

По непотвърдена информация, самият Коко Динев е споделил пред близки, че желае много да има още едно дете. Разбира се, не е казал от коя дама точно, тъй като при него децата винаги са от различни, но се предполага, че избраницата е настоящата му половинка Емилия.

Фолк певицата отдавна иска да дари Коко Динев с още една рожба, тъй като се носеше слух, че той може да я изостави. В крайна сметка обаче не само не я остави, но и явно отново я забремени.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"