Иво Аръков чукна таксиметър отзад

Колата е подарък от бащата на гаджето му - Христо Стоичков

Иво Аръков удари тузарското си БМВ, подарък от тъста му Христо Стоичков, в задницата на столично такси, пише Всеки ден. Актьорът от „Фамилията" не успял да спре навреме и надънил возилото си с такава скорост, че предницата му напълно се огънала. Щети е имало и по таксито. Нито Иво, нито бакшишът са имали наранявания. Инцидентът се е случил вчера по обяд на кръстовището на улица „Раковски" и „Патриарх Евтимий".

Точно преди да се удари в жълтата кола, Аръков карал с твърде висока скорост по натоварения булевард. Отгоре на всичко зетят на Камата говорел по телефона и въобще не забелязал, че таксито набива спирачки на червен светофар. Аръков го ударил с такава сила, че шофьорът отпред си ударил главата в таблото, но за щастие не сериозно, разказаха свидетели.

Малко след катастрофата на място пристигнали катаджии. Наложило се актьорът и шофьорът да пишат своите обяснения, защото всеки казвал, че няма вина за инцидента. Най-вероятно обаче Иво ще отнесе сериозна глоба заради удара, защото обикновено вина има, този, който не е спазил дистанция и не е видял, че колегата му отпред спира.

Аръков направо изпаднал в ужас заради сблъсъка, тъй като лъскавият автомобил му бил купен от бащата на гаджето му Мика - Стоичков. Тузарската кола Иво карал само от няколко месеца. Според запознати обаче това не е първият инцидент за Аръков.

Веднъж той ударил и своята лична кола, макар от доста по-скромна марка, в пътен знак, защото бил твърде разсеян да зяпа минаващите покрай него красиви жени с дълги крака. Именно заради този удар Стоичков му подарил нова кола, с всякакви екстри, но и това не помогнало на Иво да бъде по-внимателен.