Николета направи Преслава за смях

Подиграват певицата заради розовото Бентли

Автомобилът вече е използван от милионерската наследница Александра Арабаджиева и се говори, че е спечелен на покер от Георги Станоев.

 

Преслава очевидно не може да се нарадва на новата си луксозна придобивка, но истината е, че с розовия си цвят, автомобилът и тя в него, стоят повече от комично на пътя. След излъчването на кратко видео в „Поверително" как фолк дивата метлосва столичните булеварди с Барби колата, форумците не се сдържаха да й се присмеят. Недоумяват как семпла в стила си изпълнителка като нея може да си позволи да се осмива с кола в този цвят, независимо колко е скъпа.

Подиграват й се също, че се перчи с него все едно е със статута на Парис Хилтън, а всъщност автомобилът вече е използван от милионерската наследница Александра Арабаджиева и се говори, че е спечелен на покер от Георги Станоев. Папараците на таблоида изловиха Преслава, че отива в заведението на Бирмата в кв. „Сухата река", пише hotarena.net.

Дълго време богаташката наследница Парис Хилтън се зфука с розово "Бентли", като тя бе съчетала и тоалета си в бонбонови цветове.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"