Вестниците в Понеделник, 21 април

Жестоко убийство в Бургас: Съден за дрога закла съсед и скри трупа му

 

Убитият Николай и екзекуторът му съученици от морското училище
24 часа
22-годишният Николай, наръган в гърдите и оставен да умре край черен път в Карнобатско и обвиненият за убийството Тодор Атанасов, са съученици от Професионална гимназия по морско корабоводене и риболов „Св. Никола" в Бургас, по-известна като морското училище, става ясно от профилите на двамата във фейсбук.


Розоберът започва по-рано заради топлата зима
24 часа
Розоберът тази година ще започне по-рано. Прогнозата е, че заради топлата зима събирането на розовия цвят ще започне с около 10 дни по-рано. За първи път от години обаче в Казанлък и региона има останало неизкупено розово масло, съобщава bTV.


Жестоко убийство в Бургас: Съден за дрога закла съсед и скри трупа му
Труд
22 годишният Николай Христов от Бургас бе открит убит и захвърлен в карнобатско село. Момчето работело като дистрибутор на захарни изделия и живеело в комплекс "Славейков".
На 19.04.т.г. около 13.50 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от родителите му, че не се е прибрал от работа от предния ден, като оттогава е в неизвестност.


Любен Дилов: България е на кръстопът, а отгоре кръстопътят прилича на разпятие
Труд
Тя България е на кръстопът, а всеки къстопът, погледнат достатъчно отгоре, прилича на разпятие. Може би затова и българите сме все на кръстопът и все се готвим с много шум нанякъде да тръгнем...
Какво се получава, нека всеки прецени сам. И за себе си, и за всинца ни. Мисля, че имаме и друг проблем - щатните искариоти. Толкова са много, че не само националният бюджет, но и бюджетите на няколко приятелски разузнавания не могат да ги издържат...


Сватбите - хит на евроизборите
Монитор
12 сватби ще има в София в деня на евровота на 25 май. В Деня на славянската писменост и култура „Да" пък ще си кажат 18 двойки. Това съобщи Маргарита Цветкова ­ ръководител бюро „Сватби" в столицата. „Никой не се е отказал от сключване на брак заради евроизборите. Това не означава, че младите не се интересуват от вота", обясни шефката на Столичния дом за радостни обреди Саша Габровска.