Траянов и Пехливанов на линия за Пирин

Спорт

22-04-2014, 10:58

Снимка:

Пресслужба Черноморец

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Младежки национал на Черноморец, трансферна цел на Левски

Черноморец пак громи Любимец, този път с 4:0

Въпреки, че шансовете на "акулите" за оставане в групата намаляват с всеки изминал кръг, надеждата за благоприятен изход е все още жива

Акулите на Димитър Димитров ще изиграят в края на седмицата поредния си мач с надеждата за спасения в А група. Въпреки, че шансовете намаляват с всеки изминал кръг, надеждата за благоприятен изход е все още жива. Поне на теория Черноморец все още може да се спаси, но това вече не зависи само от него. Като прибавим към това и факта, че на няколко пъти досега треньорът на акулите в прав текст обяви, че някои от мачовете са „приятелски“ то може да се заключи, че наистина до края бургазлии ще играят единствено за своята чест.

Добрите новини от лагера на тима са, че наказанията на футболистите изтекоха, а двама от контузените ще бъдат на линия за мача с Пирин Гоце Делчев в края на седмицата. Талантливият защитник Яни Пехливанов, вече започва да се натоварва наравно с останалите и няма да е учудващо, ако в събота се появи на терена за акулите. Той се контузи преди месец и половина и провеждаше активно лечение. Според лекарския щаб на Черноморец, централният защитник вече е добре и е само въпрос на време и моментна форма, за да се завърне в игра.

Друг титуляр в схемата на Херо също вече ще може да участва в двубоите на своя отбор. Траян Траянов също ще бъде на разположение на спортно - техническия щаб на бурзгазлии за предстоящото домакинство. През седмицата акулите ще се готвят както обикновено на терените на базата край Сарафово, а мачът с Пирин е в събота от 19 часа на стадион Лазур.