Скандално шоу с извращения на британски туристи в Слънчев бряг хит в нета

Пиратка в задника прослави морския ни курорт

Ново брутално шоу за извращенията на британските туристи в Слънчев бряг е истинска сензация в мрежата. В първия епизод на документалната поредица пиян младеж си слага фойерверк в задника и след това трябва да бъде отведен в болница. Поредицата се казва „Какво се случва в Слънчев бряг” и се върти по австралийската телевизия SBS.

Първият епизод е качен в мрежата и има вече над 100 000 гледания. Главни герои в него са британските работници, които всяко лято правят всичко възможно да забавляват приятелите си в курорта.

Атмосферата на шоуто е натуралистична до безумие- пияни до безсъзнание младежи се търкалят в собственото си повръщано, събличат се, правят секс, лазят по улиците. Коментарът зад кадър е още по-убийствен – „Това е столицата на упадъка в Европа”, казва мъжки глас.

Гвоздеят обаче е англичанин на име Нипс, който празнува рожден ден. Пиячката обаче явно не стига на 25- годишния мъж, защото той изведнъж скача от леглото, сваля си гащите и си пъхва пиратка в задника. Негов приятел пали пиратката и тя избухва, пише „Телеграф”. Следва закарване в болницата, където лекарите зашиват разкъсания ректум с 8 шева.

Има и по-невинни истории. Двама младежи, които искат да спят с едно и също момиче си обявяват дуел с надпиване с шотове. Който загуби обаче, ще трябва да пие от урината на другия.

Зрителите обаче изненадващо не плюят по България и Слънчев бряг, а обвиняват туристите, които сами се довеждат до това животинско състояние при почивката си у нас.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен