Коко: Узунов е финансирал феновете за бомбите

Да изгоним тези бандити и хулигани, за да се върнат нормалните привърженици на стадиона, призова собственикът на Локо

Собственикът на Локо (Пд) Коко Динев изсипа тежки обвинения срещу уволнения преди месец административен директор на клуба Атанас Узунов. Според боса на черно-белите бившият международен рефер е финансирал феновете за приготвянето на бомбите и факлите, които впоследствие станаха причина за прекратяване на пловдивското дерби.

Ето какво каза Динев на почивката на мача с Лудогорец:

На всички е ясно какво се случи в миналия мач. Феновете се опитаха и успяха да докарат отбора до дестабилизация. Това беше една предварителна цел от тяхна страна, която е подготвяна дълго време. На някои хора им е удобно Локомотив да бъде слаб.

Апелът към всички хора е да изгоним тези бандити и хулигани, за да могат нормалните хора да се върнат на стадиона. Дойдох днес, защото не исках да излиза, че се крия. Исках да подкрепя отбора и да им дам увереност, че можем да се преборим и да играем на финал.

Не искам да наблягам на тази тема в момента и да участвам в политически интриги. Всичко това е финансирано от Атанас Узунов. Той е дал парите, откъде ги е взел не знам. Тези бомби струват пари.

Разговаряме с футболистите. Има забавяне от 15 дни на една заплата. Не мисля, че е проблем. Може да има и още забавяне, защото не знам дали ще остана в Локомотив. Очаквам истинските хора да се върнат на стадиона. Знам, че половин Пловдив обича Локомотив. Разбира се, че мога да си тръгна през лятото, ако не намеря подкрепа. Няма смисъл от всичко това. Корупцията не трябва да се търси в Локомотив.

Имам желание и намерение да разговарям с всички добронамерени и чисти хора, а не с тези които искат да живеят на гърба на Локомотив.