ГЕРБ: За година управляващите не направиха нищо за Стара Загора

Е. Христов: РИК нарушава закона

„За последната една година тройната коалиция от БСП, ДПС и Атака не направи нищо за Стара Загора и за региона, и всички обещания са лъжи и популизъм. Не са запълнили една дупка по пътищата в региона, не са построили нищо“. Това каза по време на пресконференция днес депутатът от ГЕРБ Пламен Йорданов. „Проектът за тунел под Шипка е пред провал. Обещанието на министъра на отбраната Ангел Найденов да предостави на Общината терена на бившите артилерийски казарми в Стара Загора, за изграждането на парк с модерен спортен комплекс, са шикалкавене и проектът също е застрашен и има опасност да не се осъществи. Отложи се и ремонтът на жп гарата за някоя друга година“.

„Въпреки всичко това в Стара Загора се извършват незапомнени мащабни ремонти и строежи за над 200 млн. лв. и средствата по проектите са спечелени по време на управлението на ГЕРБ. Вярвам, че хората отново ще ни подкрепят, за да продължи всичко това“, подчерта Емил Христов - общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора. Той изрази безпокойство и от работата на Районната избирателна комисия в Стара Загора, която започна дейността си със закъснение и дълго време заседанията не са излъчвани онлайн, което е нарушение на закона.

“На 25 май при избора на евродепутати ще решим и какво ще бъде бъдещето на Стара Загора и на България, защото няма маловажни избори. Както винаги ГЕРБ ще води позитивна кампания и призоваваме останалите политически сили към толерантност, а избирателите към активност. Нека всички да упражнят своя вот, за да не позволим на хората, които са продали гласовете си да избират бъдещето ни”, подчерта Емил Христов.