Мустаката Бориса изнерви Жоро в Къртицата

Приличала му на Жорж Ганчев

Постоянните забележки на невръстната манекенка изнервят участниците в предаването, но на някои от тях нервите им са слаби. Така играейки си с огъня набедената за проститутка Бориса подпали фитила на бургазлията Георги и успя за пореден път да го изкара извън кожата му. Причината беше абсолютно тривиална, но вече залепналите в устата на Бориса думи „Ти няма да решаваш, кой какво да прави...” направо взривиха ММА боеца. Провокаторката успя да издразни до такава степен Жоро, че той се закани да я остриже докато спи „като пор”. После продължи словоизлиянията си пред Ивайла Бакалова, като обясни, че Бориса има мустак и това много го дразни, с този си недостатък девойката със самочувствие на Мис Свят му приличала на Жорж Ганчев.

Мис България 2001 се опита да успокои разгневения биткаджия  и го помоли да не лишава моделката от косата й. Това е нещо, което би сринало Тютюнджиева, защото тя си оправя косата, постоянно и ръцете й са там нонстоп. Наличието на стотици огледала в базата явно побърква  Бориса, защото не може да реши в кое от всички отразители на красотата й да се гледа.

След скандала с Георги, Бориса успя да се скара и с Ивайла Бакалова като я разгневи с нападки, че е организирала лагери, и че е двулична. Скандалът беше зрелищен и яростен и зрителите видяха Ивайла толкова бясна както никога не са я виждали.

Стана ясно, че младата манекенка не може да преглътне факта, че близкият й приятел и утеха в играта Емил Русев бе разкрит като къртица от Мис България и компания и елиминиран от шоуто. Осиротяла и без компания Бо, както я наричат в базата, се оплакваше на доскорошния си враг и неприятел, с който не спираха да се карат в началото, Марина.

От своя страна и Марина също успя да вбеси лесно палещия Жоро, той я нарече малоумна овца няколко пъти, а тя си запуши ушите и си тананикаше песни. В стилистиката на повечето скандали в играта спора стигна до там кой с кого, колко и кога с което няма да ви отегчаваме.