Младите актьори от "Под прикритие" се пропиха (снимки)

Вършеят из столичните заведения

Младите звезди от "Под прикритие" все по-усилено наблягат на алкохола. След финала на четвъртия сезон на хитовата кримка, който се излъчи преди месец, актьорите се радват на заслужена почивка и все по-често намират време да поседнат в някой софийски бар, където да изхарчат хонорарите си.

Столичните клюкари разказват как актьорът Явор Бахаров наскоро бил забелязан в популярно заведение да надига чаша след чаша. Къдрокосият актьор най-често се забавлява в компанията на колегата си Бойко Кръстанов, за когото се знае, че ще е новото ченге под прикритие в едноименната кримка. Според запознати бившата половинка на Явор - Луиза Григорова, от време на време също се присъединявала към звездната тайфа.

Мартин Смочевски, познат като Рафаел - дясната ръка на Иво Андонов, също разпуска из столичните барове. Актьорът си пада по елитни заведения, където се забавлява до зори с приятели, пише "Телеграф". Макар и рядко, Захари Бахаров също може да бъде видян из нощните клубове.
Като най-голям любител на купона обаче се слави Герасим Геров - Гущера. Гребецът не пропуска парти, а доста често може да бъде забелязан в компанията на различни мацки.