Силвия Кацарова ядосана на Слави

Дъщеря й Теди една седмица също се е казвала Силвия

Певицата Силвия Кацарова, оставила в българската естрада големи хитове като "Топъл дъжд" и "Обичам те", е разочарована от поведението на "Шоуто на Слави". Това сподели самата тя пред Кеворк Кеворкян във "Всяка неделя".

Докато двамата разговаряха, водещият пусна на звездата кадър от едно от изпълненията на Виктор Калев, в което брилянтно я имитира. Първата й реакция беше шеговита: "Наистина ли пея толкова зле?".

След това Кацарова уточни, че е в чудесни отношения с актьора, но не може да каже същото за предаването, в което доскоро се изявяваше. "С Виктор сме приятели, не мога да му се сърдя. Той е прекрасен актьор. Но понякога се сърдя на предаването, защото никога не се споменава, че "Ку-ку Бенд" тръгна от нашето студио", обясни певицата.

Тя добави, че всъщност в него са се изградили много известни лица, макар това да е малко известно.

Друг любопитен факт, който тя сподели, е, че Теодора не е "оригиналното" име на известната й дъщеря. Силвия Кацарова разказваше за истинското си име, Силвер Нури, което е трябвало да смени по време на Възродителния процес. "Аз много харесвам и името Силвия - всъщност, толкова го харесвам, че кръстих дъщеря си така", каза вокалистката на LZ.

И добави, че една седмица след раждането си Теди всъщност се е казвала Силвия.