ПловдивУтре: 9 май

Мисия Пловдив

08-05-2014, 17:56

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Именните дни през месец май

Това са празниците през май

Куп събития за Деня на Европа в Пловдив утре

Празничният 9 май ще предложи на пловдивчани и гостите на града богата програма.

За времето от 11,45 ч. до 12,30 ч. по протежение на Главната своите изпълнения ще направят Духов оркестър "Пловдив", Мажоретни състави, Вокална група "Сладурани", Духов оркестър на Националното училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков", Младежки духов оркестър.     

Европейският информационният център "Европа Директно – Пловдив", Център "Образование за демокрация" и Общински читалищен съвет – Пловдив също организират празнично събитие по повод Деня на Европа.

Събитието ще се проведе на площад "Стефан Стамболов" пред сградата на Община Пловдив от 16,30 до 19,30 часа и ще включва празничен концерт с вокални и танцови ансамбли от пловдивските читалища с викторини и много награди. Ще има информационен щанд с безплатни материали и консултации за Европейския съюз.

И още.

В Асеновград 9 май ще бъде отбелязан с тържествено честване в района на казарменото поделение. Военните от 1 артилеристки полк ще честват Деня на обединена европа и 69 години от победата на хитлеро-фашизма. Програмата ще започне в 10 часа пред паметника на загиналите в Отечествената война. В 18 часа пък ще е концертът на детски формации по случай Деня на Европа на площад "Акад. Николай Хайтов".