Най-споделяната снимка (видео)

Една 118-килограмова американка и нейното послание към света

Нов фотос грабна вниманието на потребителите на социалните мрежи в глобален мащаб. За отрицателно време личната кауза на американката Амани Терел премина през стотици хиляди профили във "Фейсбук".

Амани е само на 20 години и е бивша звезда на риалити шоуто "Да си дебел в Лос Анджелис". Тя позира за специална фотосесия върху звездите на "Холивуд булевард", където милиони мечтаят да стигнат. Терел се снима само по бански, въпреки че фигурата й се разминава с много от холивудския стереотип.

Тя обаче има какво да каже на света и позира на Алеята на славата с холивудска усмивка и самочувствието на звезда.

Фотосесията, заснета от телевизия "Fox", стана мигновено популярна, а основната снимка в нея се разпространява скоростно и до сега. Само постът, споделен от медията, е събрал още близо 75 000 такива от 1 април, когато е публикуван, досега.

Амани Терел тежи 118 килограма и знае, че трябва да отслабне. Въпреки това е изморена от цялата холивудска мания по съвършенство, обзела далеч не само известните личности. Затова, дори и да не одобрявате метода й, със сигурност ще се съгласите с посланието на тази жена от Калифорния.