Пловдив търси своите Принц и Принцеса

Очакват талантливи деца в петък във Военния клуб

Ако вашето дете обича да пее, танцува или има други таланти, заповядайте на 16 май (петък) във Военен клуб Пловдив от 18.00 часа, където ще се проведе конкурсът "Принц и Принцеса на Пловдив 2014". Той е част от националния „Принц и Принцеса на България” и международния „Prince and Princess of the World”.

Миналата седмица се проведе кастинг, на който се явиха много талантливи и красиви пловдивски деца, съобщиха организаторите на проявата. Вижте сладурите от Пловдив, които отиват на финала в петък ТУК!

Записването продължава. Всички, които не са успели да дойдат на кастинг - могат да пишат на  e-mail: novi_zvezdi@abv.bg или да се обадят на телефон: 0877 41 00 73.

Конкурсът ще премине в три тура, в които участниците ще са разделени по възрастови групи.

Първи тур: Модно дефиле – в него децата ще покажат в костюми според вкуса им.

Втори тур: Таланти – индивидуалното представяне, в което всеки ще има възможността да представи своя уникален талант /песен, танц, стихотворение, приказка, спортно съчетание и др..../

Трети тур: Финален – в тази част от конкурса всяко дете ще бъде преобразено като Принц и Принцеса. Със специални костюми, с които ще направят своето финално дефиле пред журито и публиката, те ще ни пренесат в приказни страни.

Всяка възрастова група ще обяви своите Принц и Принцеса на Пловдив. Накрая ще бъде избран  по един победител от всички групи, които ще представят града ни на националния конкурс „Принц и Принцеса на България”.

Plovdivutre.bg, като медиен партньор на конкурса, също ще има възможността да избере и връчи награда на един от талантливите малчугани.