Стара Загора утре: 13 май

Времето: Ще духа до умерен северозападен вятър. Минималните температури ще са предимно между 8° и 13°.  Преди обяд ще има временни разкъсвания и намаления на облачността. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от изток. По-късно през деня и през нощта срещу сряда,  главно в Западна България, ще се развие мощна  купесто-дъждовна облачност и ще има валежи от дъжд, придружени от гръмотевични бури, възможни са градушки.  Дневните температури ще се понижат с 5-6 градуса и максималните ще са между 18° и 23°.

 

Стара Загора

Кметът Живко Тодоров ще се срещне с Владимир Шишков, който ще играе на Олимпиадата за юноши в Китай Състезателят на СК „Бадминтон” (Стара Загора) Владимир Шишков спечели квота за младежките олимпийски игри,  които ще се проведат през август тази година в Нандзин  (Китай). По този повод кметът Живко Тодоров ще се срещне  с него на 13 май от 14.00 ч. в зала 203 на Община Стара Загора.


На 13 май 2014 г. (вторник) от 14:00 ч. до 16:00 ч. в АГ център LIVE (ул. Княз Борис 87), проф. Хайнц Щромер ще проведе безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми. Събитието се организира съвместно между Виена Ин Витро Център, намиращ се в Токуда Болница София и АГ център LIVE. Предварително записване може да бъде направено на регистратурата на центъра на тел.: 042/ 64 00 66 или 0887 70 60 51. Всички желаещи трябва да носят наличната си медицинска документация.

Като част от инциативата ще бъде проведена дискусия на тема: „Лечение на безплодието: Първи стъпки за гинеколога и пациента." Тя ще се състои в конферентната зала на Регионален Исторически Музей, ниво 4, от 17:00 часа на 13 май. На събитието са поканени най-добрите гинеколози от Стара Загора. Вход свободен.
 

Културен афиш:

Войната на Кламм – спектакъл за възрастни на Държавен куклен театър

19.00 ч., Куклен театър