Камелия Тодорова с млад любовник

Естрадната певица била много щастлива с 23- годишния си любовник, който е все още студент

Примата на българския джаз Камелия Тодорова живее втори живот. Певицата не само се е разхубавила и подмладила, ами и отказала алкохола, който дълги години унищожаваше с литри.

Причина за промяната в естрадната легенда бил млад любовник - 23-годишен левент от Нов български университет, шушукат в гилдията. Двамата се запознали на една от лекциите по джаз пеене на Тодорова във висшето училище, пише „Всеки ден".

Момчето било впечатлено от доста по-възрастната от него звезда и без да се интересува от това, че може да й е син, си наумил да я преследва, докато не стане негова. В началото изпълнителката на „Не ме гледай така, момче!" била доста шокирана от проявата на внимание от страна на толкова младо момче и дори се опитала да отреже неговите мераци. Студентът обаче се оказал страшно упорит и не се успокоил, докато Камелия все пак не се съгласила да излезе с него. След това нещата между двамата потръгнали с бясна скорост и скоро студентът успял дори да се намърда в леглото на джаз дивата.

На няколко пъти бдителни съседи забелязали младока да излиза от дома на Камелия рано призори, а тя да се измъква един-два часа след него и да отива към НБУ. Според запознати, откакто започнала връзката с момчето, Тодорова живнала и се разхубавила. 23-годишният любовник обаче бил спортен тип и мразел алкохола, както и наркотиците. Затова и успял малко по малко да повлияе на Тодорова да намали вредните субстанции и да ги замени с тренировки.

Камелия, която лудо се влюбила в момчето, започнала да слуша всеки негов съвет и била готова на всичко, за да задържи вниманието му. Тя така променила стандарта си на живот, че отново станала работоспособна и дори записала нова песен.