3 в 1: Пловдивски миски откровено за живота и короната

Пламена, Джулия и Габриела се молят конкурсите да станат по-елитни

Почти без гаджета и почти на диета са трите най-красиви момичета в града на тепетата, коронясани през последните три години, пише HotArena.net. Мис Пловдив 2012 Пламена Кисоьова, 2013 Джулия Стоянова и 2014 Габриела Чонина кръстосаха дълги крака пред водещия на хумористичното шоу Plovdiwood със Стелиан Димитров - Faked Stars по DCTV.

Ако не бяха лентите и короните на момичетата нищо в поведението им не би подсказало, че са миски.

Те си кльопат от всичко, нямат гаджета, поставят даскалото на първо място и не се суетят около баловете. Дори бъдещите абитуриентки Джули и Габи нямат все още рокли в средата на май. Титлите дори остават само с малък брой верни приятели, след живот пред обектива.  Съвсем скромнички дори се оказаха трите кокони. Няма какво да делим, казва Пламена.

Работим заедно и пазим добро и чисто поведение, за разлика от повечето манекенки, категорични са и трите.  Оказа се, че ако някой иска да плакне очи по фината и привлекателна Мис Пловдив 2014, няма как. Габриела няма фейсбук, но пък за сметка на това Стелиан я покани да му стане лична асистентка, а в отговор получи положително кимане. 

И все пак не е всичко розово и бляскаво. Водещият най-накрая даде глас в ефир за абсурдния начин, по който се случват конкурсите в България напоследък. Мис Пловдив в чалготека, а Мис България - риалити. Въпреки че и трите са участвали в тези състезания за красота са на същото мнение, че не това е начинът и за да се придаде повече елит и стойност на обявените за първи красавици, интелигентни и амбициозни момичета.