Камбуров: Вариантът за Локо е почване от долните групи

Не искам да играя в мачове, в които могат да ни бият с 20:0, изригна голмайсторът

Голмайсторът на Локо (Пд) Мартин Камбуров потвърди днес, че няма да играе в последния мач на своя тим срещу ЦСКА. Нападателят разкри пред Дарик радио мотивите, които са го накарали да си събере багажа от Лаута.

Ето част от най-интересното изказване на Камбуров:

„След мача с Литекс реших да изляза вече, както се казва, в почивка. Не искам да играя в такива мачове, в които могат да ни бият с по 20:0. Не искам Локомотив да изглежда по този начин, както в последните три месеца. Не го разбирам така футбола. Щеше да ми е приятно да стана за четвърти път голмайстор, но може би така ми е било писано”.

„Не знам защо се стигна до този конфликт между Константин Динев и феновете. Има голямо напрежение. То е видно за всички. Страна не мога да взема.

Според мен вариантът за Локомотив и почване на чисто от долните групи. Ако трябва да бъда честен, дори отборът да иде в Б група е по-добре, отколкото да пада с 5:0, от който и да е отбор в А група.

Локомотив е отборът на сърцето ми и няма как да го напусна. Дори да си тръгна за една година, няма как да го напусна. Локомотив си е моят отбор, винаги ще бъда свързан с него. Дори сега да не съм, след една или две години ще се върна в Локомотив и ще работя под една или друга форма.