Жестоко убийство в столицата шокира България

Мъж удушил жена си в колата, а след това направил опит и за самоубийство

 

Мъж посегна на жена си в автомобила им, а след това направи опит да се самоубие, съобщи bTV. Близки на жертвата твърдят, че от МВР са можели да предотвратят трагедията. Мъжът удушил жена си в колата, а след това направил опит и за самоубийство. После влязъл с кървави дрехи в близката бензиностанция.

Малко преди това близки на семейството, което било в развод, подават сигнал в полицията, че нямат връзка с него, информира медията.
От МВР първоначално отказали да се намесят, но по-късно водят 3-часов разговор с 42-годишния Радослав. Той все още не е посегнал на живота на съпругата си Анна - гласът й се чувал по телефона.

Според източници на bTV Радослав бил в нетрезво състояние и думите му не се разбирали. От полицията обяснили, че не могат да проследят сигнала - по процедура можели да стартират издирване едва 24 часа след изчезването.

След като връзката с Радослав прекъснала, той извършва убийството и прави опит да среже вените си. Колата, в която се развива всичко, престоява часове наред на бензиностанция в столичния квартал "Горубляне". Служителите й решиха да запазят мълчание.

Все още не е ясен мотивът за кървавата трагедия. За семейството се знае единствено, че се е занимавало с имотен бизнес. До късния следобед дъщерята на Радослав и Анна не беше уведомена за убийството.