Полицията на крачка от мотива за зверското убийство?

Удушената Анна държала семейния бизнес

Анна Иванова, която беше удушена от мъжа си Радослав Давидков, е контролирала по-голямата част от семейния бизнес, показва справка в информационната система "Дакси", информира 24chasa.

Първоначално Анна е носела фамилията на съпруга си, но след развода е приела нова - Македонска. Тя е била собственичка на половината от дяловете в семейната фирма "Гео стил инженеринг", показват данните от регистъра.

От друга семейна фирма - "Билдинг стил инженеринг", убитата Анна е изкупила дяловете на съпруга си в края на октомври миналата година.

Жената е собственичка и на още една фирма - "Ани-Анна Иванова" ЕТ. Бившият й съпруг Радослав Давидков има дялове само в "Гео стил инженеринг", но точно тази фирма е станала собственик на луксозен апаратмент.

На 26.02.2008 г. съветът на директорите на „Булгериън Инвестмънт Груп” АДСИЦ е взел решение за продажба на недвижим имот Апартамент №1 -собственост на дружеството: с обща застроена площ от 92,83 кв.м. Цената, по която ще бъде извършена продажбата е 98 000 ЕВРО ( с ДДС) и е съобразена с оценка на независим лицензиран оценител на недвижими имоти", пише в официалното съобщение за сделката.

Възможно е този или други имоти, принадлежащи на все още общата фирма на бившите съпрузи Радослав и Анна да е изострил конфликта между тях и да е довел до фаталната развръзка.

Припомняме, че 47-годишната Анна бе открита днес удушена в семейното „Ауди“. След като я убил, Радослав се опитал да си пререже вените. Колата бе открита с двамата вътре на бензиностанция ОМВ на „Горубляне“. Тя е престояла на бензиностанцията много дълго. Разследващите смятат, че през това време мъжът се е наливал в заведението на бензиностанцията, докато трупът на удушената му жена е стоял в кжолата на задната седалка. Освен с алкохол, той се е нагълтал и с хапчета.

Наши читатели коментират, че евентуална причина за убийството може и да е ревност.