Пътят за развитие - с усвояване на евросредства, вместо с празни обещания

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Владимир Уручев разговаря с производителите в град Мездра

ГЕРБ работи за подкрепата на българските производители - това заяви днес в Мездра кандидатът за евродепутат от листата на партията Владимир Уручев. Той посети оранжерия за плодове и зеленчуци в града, чийто проект е съфинансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз.

"Поздравявам Ви за този проект, финансиран с европейски средства. Създавате българска продукция, разкривате работни места и парите остават в България", заяви Уручев. И добави: "За това работи ГЕРБ – за подкрепата на българските производители, така, че парите да влизат в националния бюджет и по този начин да се стимулира социалната политика на страната". Площта на оранжерията е 31 дка, а с проекта са разкрити 25 постоянни работни места.

Такива проекти са нужни за в бъдеще, беше категоричен Владимир Уручев. "Това е правилният път за развитие - чрез усвояване на европейски средства, а не с празни обещания", подчерта кандидатът за евродепутат от ГЕРБ.

"Предстоят ни Европейски избори – ще бъдат избрани 17 души, които трябва да тежат в политическите си семейства. Партия ГЕРБ е привилегирована в това отношение, тъй като има екип от опитни кадри, ползващи се с уважение в Европа и защитаващи българските интереси", отбеляза Уручев. Той отправи призив да покажем на Европейския съюз, че българският народ е заинтересован да остане в Европа, и че желае да си възвърне доверието на Общността.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ подчерта, че при ниска избирателна активност, задкулисието и манипулираният вот ще надделеят.