БСП се страхува от Реформаторския блок

„Докато ни управляват БСП, България ще се движи на задна скорост”

„Трябва да демонстрираме ясно, че България не се колебае по пътя си към Европа” – това заяви днес на пресконференция пред медиите в Добрич Светослав Малинов.

Реформаторският блок представи тук цялата си листа, начело с Меглена Кунева. Желанието на РБ България да застане сред инициаторите на новия енергиен съюз в Европа беше в основата на разговора с журналистите.

„Отношението на българите към енергетиката минава през цените на тока и високите сметки на парното. Българите сме бедни, защото не ни позволяват да използваме потенциалите си” - заяви Меглена Кунева.

„БСП се страхува от нас”, поясни Светослав Малинов, „защото РБ е основен гарант, че това правителство ще падне. Ако днес ние имаме успех на евроизборите, правителството на БСП – ДПС – Сидеров – Бареков си отива”, категоричен бе Малинов.

„Докато ни управляват БСП, България ще се движи на задна скорост”, допълни той.

Гергана Николова – член на листата и активен участник в протестите заяви, че протестният вот трябва да излезе да гласува срещу правителството. Според нея аргументите срещу управляващите са все още много актуални и това правителство трябва да бъде свалено.