Мадона и мъжете олекват сериозно при развод

Кои са най-скъпите раздели?

Темата за разводите стана много актуална напоследък. В Сутрешния блок на Нова телевизия водещият Павел Владимиров обсъди с Деси Банова и Гергана Малкоданска разводите, които са стрували цяло състояние на звезди от шоубизнеса. В повечето случаи мъжете са в ролята на плащаши, но има и жена в тази роля и това е...Мадона.  

Руският бизнесмен Димитрий Риболовлев олеква с 4, 5 милиарда долара след развода с жена си, с която е имал 23-годишен брак.

Интересен е и случаят на Рупърт Мърдок, който преди време беше собственик на bTV. Той се развежда със съпругата си след 32-годишен брак и три деца. Това му струва 1, 7 милиарда. След раздялата той се жени отново за жена, която е с 38 години по-млада. Бившата му съпруга не му остава длъжна и тя също се жени, само два месеца след раздялата.

В списъка на звездите с най-скъпи разводи попадат още бившият френски президент Никола Саркози и бившата му жена Сесилия. Той я остави, за да вземе за жена Карла Бруни. Том Круз и Кейти Холмс също попадат в класацията. Там са още Моника Белучи и Венсан Касел.

В повечето случаи мъжете олекват сериозно след развода. Един от малкото случаи на жени, които плащат е Мадона. След като се изръси сериозно след развода, певицата обяви, че повече няма да се жени. Тя даде на Гай Ричи 90 000 милиона долара, след като се раздели с него през 2008 година.

В света на спорта най-шумният развод бе между голфъра Тайгър Уудс и шведския модел Ерин. След като се разбра, че й е изневерявал многократно, той трябваше да й даде 100 милиона долара.